» . |
پیغام مدیر : م. ر. الف
خدایا چنان کن که سرانجام کار تو خوشنود باشی وما رستگار .
اخبار ایران
اخبار ورزشی
خلاصه روزنامه ها
عکس های اتفاقی
گزارش های اجتماعی
اخبار روستای پهنا یی
اخبار سده (آرین شهر )
اخبار شهرستان سربیشه
اخبار شهرستان درمـــیان
اخبار شهرستان بشرویه
اخبار شهر خوسف
اخبار شهر زهان
اخبار شـــــــــــهر اسفدن
اخبار شــــــــــهر شوسف
اخبار شـــــــهرستان قاین
اخبار شهرستان حاجی آبادزیرکوه
اخبار شهرستان نهبندان
اخبار شهرستان فردوس
اخبار شهرستان سرایان
اخبار شهرستان بیرجند
اخبار شهرستان خضری (نیمبلوک)
اخـــباراســتان
مســئولین استانی و شهرستانی
فن آوری اطلاعات
مطالب مذهــــــبی
مـــــــــناسبت ها
گزارشهای بهداشتی
حوادث گوناگون در گوشه وکنار جهان
آرشیو گذشته اخبا ر بین المللی
آرشیو گذشته شـــهرستان قـــاینات
آرشیو گذشته ایران و استان خراسان جنوبی
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -1
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -2
گزارش فعالیتهای نماینده قاینات حاج آقا قـــربانی
با این دامنه راحت با قاین نیوز ارتباط برقرار کنید
اخبار بین المللی
خبرگزاریهای داخلی
ارتباط با مدیر قاین نیوز
اخبار شهر مود
اخبار شهر اسدیه
برای جستجو در همین صفحه وبلاگ واژه کلیدی مورد نظرتان را وارد کنید :
بازدید امروز: 438 نفر
بازدید دیروز: 200 نفر
کل بازدید: 827143 نفر
حقانی- بخش زهان با بیش از 15 هزار نفر جمعیت در حال حاضر فاقد مرکز بهداشتی درمانی شبانه روزی است.
رئیس شورای اسلامی شهر زهان با بیان این مطلب گفت: تنها مرکز درمانی این بخش با یک پزشک عمومی اداره می شود و اهالی برای درمان بیماری با پرداخت هزینه های سنگین و مشکلات مسیر راه باید به مرکز استان یا شهرستان قاینات اعزام شوند.
حجت الاسلام مجتبی اوحدی احداث و راه اندازی آزمایشگاه را از ضروریات بخش دانست.وی خاطرنشان کرد: تحولات چشمگیری که پس از انقلاب اسلامی در منطقه زهان به وجود آمده مرهون افرادی است که برای آبیاری درخت تنومند اسلام و انقلاب اسلامی از هیچ کوشش و تلاش دریغ نورزیدند و با حضور در تمام صحنه های سیاسی، اجتماعی و به ویژه در 8 سال دفاع مقدس ثابت کردند در وفاداری به نظام مقدس کشور مصمم هستند....
وی ادامه داد: شهر نوپای زهان هم مانند آن چه در بیشتر شهرهای کشور به عنوان تحولات اساسی و توسعه اتفاق افتاده بی نصیب نمانده و این نشانگر تلاش خدمت گزارانی است که کمر همت بسته و برای خدمت به مردم گام برداشته اند.
وی افزود: مردم بخش زهان در دوران دفاع مقدسی بیش از 48 شهید تقدیم انقلاب کردند.
به گفته وی زهان از نظر سوابق مذهبی و دینی و به دلیل وجود حوزه علمیه با قدمت 700 ساله از فرهنگ غنی دینی و اسلامی برخوردار بوده و همواره شخصیت های علمی، مذهبی و حوزوی برجسته ای را در خود پرورانده است.وی مرحوم آخوند ملاجعفر، مرحوم عاصی، مرحوم قاصر از شعرای سده 13، مرحوم ملا آخوند تونی و ... را از جمله علمای برجسته و به نام حوزه علمیه زهان عنوان کرد.
به گفته وی بخش زهان به لحاظ وجود علمای برجسته و روحانیون مبارز همواره در طول ادوار گذشته به ویژه عصر اسماعیلیان پناهگاهی برای شیعه بوده و در دوران مشکات و منصف در مقابل دولت از مردم مبارز حمایت کرده است.وی با بیان این که حوزه علمیه زهان در حال حاضر 80 درصد پیشرفت دارد افزود: برای احداث ساختمان این حوزه که بر اثر زلزله سال 1376 به کلی تخریب شده تاکنون از محل کمک های دولتی و مراجع عظما و خیران 2 میلیارد و 700 میلیون ریال هزینه شده است.
وی ادامه داد: برای اتمام این ساختمان به 3 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
به گفته وی ساختمان حوزه علمیه در زمینی به مساحت 5 هزار متر مربع و زیربنای 2 هزار و 40 متر مربع شامل سالن مدرسه کتابخانه، آشپزخانه، خوابگاه، سلف سرویس و سرویس های بهداشتی در حال احداث است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 30 طلبه از سراسر بخش مشغول تحصیل علوم دینی هستند و مدرسین این حوزه نیز از شهرهای مشهد و قم اعزام می شوند.
وی از مسئولان اجرایی، خیران و نیکوکاران خواست برای تامین اعتبارات مورد نیاز تجهیزات سرمایشی، حصارکشی، احداث حمام و اتمام سالن اجتماعات این حوزه را یاری کنند.
به گفته وی 700 سال پیش مرحوم میرطا جعفرخان، ملکی را به نام این حوزه وقف کرد.
وی تصریح کرد: مطابق دستورالعمل شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور در هر نقطه ای که حوزه علمیه غنی وجود داشته باشند نماز سیاسی، الهی و عبادی جمعه خود به خود اقامه می شود.
وی ادامه داد: تاکنون درخواست های متعددی به این شورا ارسال شده و مردم این منطقه برای بهره مندی از فیوضات این فرضیه سیاسی عبادی همواره خواستار اقامه نماز جمعه هستند و از مسئولان دفتر ائمه جمعه استان های خراسان و این شورا می خواهیم به این خواسته دیرینه مردم بخش زهان جامه عمل بپوشانند.
وی خاطرنشان کرد: بخش زهان با قدمت فراوان آثار تاریخی و باستانی برجسته ای مانند مسجد جامع زهان و افین، دژ و رباط قدیمی زردان، امام زاده کلاته مزار و ده ها اثر مذهبی و تاریخی دارد که متاسفانه بر اثر زلزله بعضا مانند مسجد جامع زهان از بین رفته و لازم است مسئولان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان برای احیا، مرمت و بازسازی این گونه آثار فرهنگی و تاریخی اقدام کنند.
وی از روند بازسازی و مرمت مسجد جامع افین و رباط زردان اظها رخرسندی کرد و گفت: توجه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در این خصوص قابل تقدیر است.
وی خشکسالی و تبعات ناشی از آن را یکی از دغدغه ها و مشکلات منطقه عنوان کرد و افزود: خرده مالکی و وضعیت خشک جوی کشاورزان و باغداران زرشک را سرگردان کرده است و خشکسالی طعم زندگی شیرین و دور از دغدغه را در روستاهای بخش از بین برده است و امروز روستائیان منطقه باید مورد توجه خاص قرار گیرند.
وی یکی از مشکلات جوانان بخش زهان را نبود مسکن عنوان کرد و افزود: مسکن در زهان متولی مشخصی ندارد و شهردار نیز از فروش زمین منع شده و شرکت تعاونی مسکن جوانان آباد ساز زهان با 300 عضو تنها برای احداث مسکن 80 عضو از طریق مسکن مهر زمین واگذار کرده و بقیه برای تهیه زمین با مشکلاتی مواجه هستند و لازم است مسئولان امر در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: با مساعدت استانداری 25 هکتار از زمین های اطراف شهر زهان در طرح توسعه در مرحله تصویب نهایی قرار دارد و به زودی مجوز آن صادر می شود.
وی در تشریح وضعیت آموزشی بخش زهان گفت: این بخش سوابق درخشانی در زمینه فرهنگی دارد و همزمان با احداث مدرسه شوکتیه در بیرجند و مدرسه فرزان در این بخش نسبت به ایجاد استان اقدام شد.
وی با توجه به گستردگی و پراکندگی منطقه و دوری از مرکز شهرستان، به منظور خدمات رسانی مطلوب و سریع خواستار ایجاد نمایندگی آموزش و پرورش در این بخش شد.
وی افزود: زهان با وجود برخورداری از تمام مقاطع تحصیلی متاسفانه مراکز پیش دانشگاهی و خوابگاه های شبانه روزی آن چندین سال است که به صورت مردمی اداره می شود که با توجه به خشکسالی و تبعات ناشی از آن مردم قادر به ارائه کمک نیستند و دولتی شدن این خوابگاه های شبانه روزی یک نیاز مبرم است.
به گفته وی اقدامات و پیگیری های انجام شده نتیجه ای نداشته و مساعدت مسئولان شهرستان و استان برای جلوگیری از افت تحصیلی دانش آموزان با استعداد منطقه ضروری است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه با همت مسئولان کشوری ، استان و شهرستان دو سال قبل نسبت به راه اندازی دانشگاه پیام نور در این بخش اقدام شد که در حال حاضر این دانشگاه در 6 رشته علوم سیاسی، مدیریت بازرگانی، حسابداری، علوم اجتماعی و مدیریت دولتی با 250 دانشجو فعالیت دارد.
وی با بیان این که زمین مورد نیاز برای احداث ساختمان دانشگاه در محل مناسب از سوی شورای اسلامی و خیران زهان واگذار و حصارکشی شده از مسئولان امر خواست اعتبار لازم برای احداث این ساختمان را تامین کنند.
وی نبود کتابخانه عمومی را از دیگر مشکلات منطقه عنوان کرد و افزود: مردم زهان با هزینه های شخصی نسبت به تامین هزینه متولی برای راه اندازی کتابخانه اقدام کردند که لازم است در این خصوص هم حمایت های لازم صورت گیرد.
وی نبود نمایندگی برق را از دیگر مشکلات موجود دانست و افزود: در حال حاضر با یک نفر سیم بان امور برق زهان اداره می شود و به رغم وجود ساختمان، از کمترین امکانات و تجهیزات برخوردار است.
وی راه اندازی و تاسیس نمایندگی کمیته امداد امام خمینی (ره) ایجاد نمایندگی اداره راه و ترابری با وجود این که ساختمان در این زمینه اختصاص یافته، راه اندازی نمایندگی اوقاف و امور خیریه با توجه به کثرت و قفیات منطقه را از مهم ترین نیازهای بخش زهان عنوان کرد.
وی یکی از مهم ترین معضلات منطقه محروم زهان را بیکاری جوانان برشمرد و افزود: علاوه بر بیکاری آشکار، بیکاری پنهان هم در بخش زهان و به ویژه مناطق روستایی محسوس است و رفع این مشکل نیاز به برنامه ریزی اساسی و همه جانبه دارد.
به گفته وی قرار بود شرکت شهرک های صنعتی استان شهرک صنعتی در زهان ایجاد کند که با وجود اعلام آمادگی کامل شهردار در زمینه هر گونه همکاری متاسفانه در این خصوص اقدامی صورت نگرفته است.
وی از مسئولان جهاد کشاورزی و دامپزشکی خواست برای رعایت مسائل بهداشتی و سلامت جامعه در خصوص احداث مصلی برای نگهداری دام در خارج از شهر اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: زهان دارای منابع آبی فراوانی است که خشکسالی متوالی بر آب رودخانه زهان اثر چندانی نداشته ولی متاسفانه 7 ماه در سال بیش از 2 اینچ آب به هدر می رود که لازم است مسئولان امر برای جلوگیری از هدر رفتن آب و انتقال آن به کوهپایه ها و دشت های پایین دست زهان اقدام کنند.
وی منطقه زهان را با توجه به موقعیت آب و هوایی و کوهستانی بودن برای کاشت زیتون مناسب دانست و از مدیران جهاد کشاورزی خواست که علاوه بر کاشت زرشک نسبت به ترویج زیتون نیز اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: از آن جایی که بیش از 50 درصد زرشک شهرستان قاینات در این بخش تولید می شود خواستار ایجاد کارخانه فرآوری و بسته بندی زرشک در این بخش شد/خراسان
لینک ثابت
نظرات شما ()
..: آخرین ارسال ها :..
13آبان روز دانش اموز مبارک
قاین : مراسم راهپیمایی روزجهانی قدس در شهرستان قاینات
[عناوین آرشیوشده]
کپی برداری از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز میباشد .
All Rights Reserved 2005-2010 © by
Qaennews.parsiblog.com
This Template Designed By Mohammad Bagheri | power ByParsiBlog
wwWw.Theam.TK -
wWw.TMPfa.TK -
wWw.MyBaran.TK